MediaWatch

Ny portal sælger satellit-kapacitet

SatCap er et af 11 selskaber, som Internet Ventures Scandinavia har investeret i, og portalen satser på at blive den førende markedsplads for handel med satellit- og mobilkapacitet på verdensplan.

Internet Ventures Scandinavia investerede i selskabet i august 2000, hvor også tyske Broadband Capital investerede i selskabet. Tidligere i år sammensatte SatCap et advisory board med baggrund i satellit-, telecom- og internetsektoren.

- Handel med satellitkapacitet er foregået på ad hoc-basis i mange år. Ved at benytte SatCap bliver handelen mere dynamisk, hvilket øger effektiviteten og overskuddet hos alle parter, siger Joseph Barna, medlem af advisory board.

Se mere her: SatCap

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs