MediaWatch

Intel-aktien op trods tungt regnskab

Regnskabet viser ellers et skarpt fald i indtjeningen, men resultaterne var bedre end analytikerne havde forventet, og samtidig kunne Intel fremlægge positive perspektiver for forretningen i andet kvartal i år. Det skriver Reuters.

Selskabets nettoindtjening faldt med 82 procent til 485 millioner dollar - året før var nettoindtjeningen 2,7 milliarder dollar. Omsætningen faldt med 16 procent fra 7,99 milliarder dollar til 6,68 milliarder dollar.

Intels forventninger til andet kvartal i år taler om en omsætning mellem 6,2 og 6,8 millarder dollar. Det er et fald på mellem 18 og 25 procent siden samme periode sidste år.

Intels topchef, Craig Barrett, kunne imidlertid berolige markederne med, at mikroprocessor-forretningen, der udgør 80 procent af omsætningen, er stabiliseret.

- Vi forventer at se normale sæsonmæssige udsving fra vore nuværende udgangspunkt, sagde Barret.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs