MediaWatch

Intel-aktien op trods tungt regnskab

Regnskabet viser ellers et skarpt fald i indtjeningen, men resultaterne var bedre end analytikerne havde forventet, og samtidig kunne Intel fremlægge positive perspektiver for forretningen i andet kvartal i år. Det skriver Reuters.

Selskabets nettoindtjening faldt med 82 procent til 485 millioner dollar - året før var nettoindtjeningen 2,7 milliarder dollar. Omsætningen faldt med 16 procent fra 7,99 milliarder dollar til 6,68 milliarder dollar.

Intels forventninger til andet kvartal i år taler om en omsætning mellem 6,2 og 6,8 millarder dollar. Det er et fald på mellem 18 og 25 procent siden samme periode sidste år.

Intels topchef, Craig Barrett, kunne imidlertid berolige markederne med, at mikroprocessor-forretningen, der udgør 80 procent af omsætningen, er stabiliseret.

- Vi forventer at se normale sæsonmæssige udsving fra vore nuværende udgangspunkt, sagde Barret.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs