MediaWatch

TvDanmark2 dropper ikke Trekantsområde

Ifølge Gallup kunne TvDanmark2/Trekanten modtages af 235.000 personer, hvilket udgør 6-7 procent penetrationspoint for networket. En del af disse TV-seere har dog fortsat mulighed for at modtage TvDanmark2s nationale sendeflade, idet signalet leveres til antenneforeninger i området og også kan ses via digital parabol.

Siden den lokale TvDanmark 2/Trekantens lukning har TvDanmarks kontor i København oplevet telefonstorm fra frustrerede seere, oplyser kanalen.

- Vi er nu glade for, at vi kan give seerne ordentlig besked om modtageforholdene i Trekantsområdet, siger TvDanmarks administrerende direktør Jesper Sehested Lund, der stærkt beklager lukningen af Trekanten:

- TvDanmark 2/Trekanten har langt fra fået en rimelig behandling af det lokale nævn. Sanktionen - en fratagelse af sendetilladelsen - står slet ikke i forhold til de problemer, som stationen har måttet slås med i det daglige, og som er årsagen til lukningen.

Den nationale sendeflade på TvDanmark 2 består, men nævnet har kvalt den lokale stemme med nyheder og aktualitetsstof, påpeger Jesper Sehested Lund.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs