MediaWatch

TvDanmark2 dropper ikke Trekantsområde

Ifølge Gallup kunne TvDanmark2/Trekanten modtages af 235.000 personer, hvilket udgør 6-7 procent penetrationspoint for networket. En del af disse TV-seere har dog fortsat mulighed for at modtage TvDanmark2s nationale sendeflade, idet signalet leveres til antenneforeninger i området og også kan ses via digital parabol.

Siden den lokale TvDanmark 2/Trekantens lukning har TvDanmarks kontor i København oplevet telefonstorm fra frustrerede seere, oplyser kanalen.

- Vi er nu glade for, at vi kan give seerne ordentlig besked om modtageforholdene i Trekantsområdet, siger TvDanmarks administrerende direktør Jesper Sehested Lund, der stærkt beklager lukningen af Trekanten:

- TvDanmark 2/Trekanten har langt fra fået en rimelig behandling af det lokale nævn. Sanktionen - en fratagelse af sendetilladelsen - står slet ikke i forhold til de problemer, som stationen har måttet slås med i det daglige, og som er årsagen til lukningen.

Den nationale sendeflade på TvDanmark 2 består, men nævnet har kvalt den lokale stemme med nyheder og aktualitetsstof, påpeger Jesper Sehested Lund.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs