MediaWatch

Yahoo klar med ny topchef

Ny mand på posten som øverste chef for gigantportalen bliver den tidligere direktør for Warner Bros., Terry Semel, der formelt overtager efter Koogle den 1. maj, skriver Bloomberg.

Semel var fra 1994 til 1999 co- administrerende direktør i AOL/Time Warner's Warner Bros', som han siden forlod for at grundlægge Windsor Media Inc.

Afgående Yahoo-chef Koogle vil ifølge selskabet selv indtage en overgangsrolle som vice bestyrelsesformand indtil august.

Yahoo har med afløseren til Koogle i første omgang fået rettet noget op på den seneste tids afgang af dets topchefer rundt om i verden.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs