MediaWatch

Philips afskediger op mod 7000

Philips oplyser, at den bemærkelsesværdige hastighed i nedgangen inden for tele- og IT-industrien har bevirket, at selskabets salg for første kvartal er faldet 1,4 procent og at det forventes at føre til nye tab i andet kvartal, skriver Financial Times.

Nettoindtjeningen fraregnet ekstraordinære poster faldt fra 614 millioner Euro i fjor til 53 millioner i år og omregnet modsvarer dette en reducering med mere end 90 procent. Det har hidtil været forventningen, at selskabet skulle nå en indtjening i størrelsesordenen 291 millioner Euro.

Philips' nedjustering følger dermed trenden, der på det seneste har ført til nedjusteringer og massefyringer i branchen. Blandt de mest nylige er amerikanske Cisco Systems der planlægger at afskedige knap 8500 af sine medarbejdere.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs