MediaWatch

Philips afskediger op mod 7000

Philips oplyser, at den bemærkelsesværdige hastighed i nedgangen inden for tele- og IT-industrien har bevirket, at selskabets salg for første kvartal er faldet 1,4 procent og at det forventes at føre til nye tab i andet kvartal, skriver Financial Times.

Nettoindtjeningen fraregnet ekstraordinære poster faldt fra 614 millioner Euro i fjor til 53 millioner i år og omregnet modsvarer dette en reducering med mere end 90 procent. Det har hidtil været forventningen, at selskabet skulle nå en indtjening i størrelsesordenen 291 millioner Euro.

Philips' nedjustering følger dermed trenden, der på det seneste har ført til nedjusteringer og massefyringer i branchen. Blandt de mest nylige er amerikanske Cisco Systems der planlægger at afskedige knap 8500 af sine medarbejdere.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs