MediaWatch

Aktieugen, der gik

Dermed lukkede Nasdaq indekset efter fire børsdage med stigninger - markederne holdt lukket langfredag - hele 14 procent højere i 1961,43. Det er den næststørste fremgang på ugebasis siden indeksets start i 1971, kun overgået af en 19 procents fremgang på ugebasis sat sidste år i juni.

Stigningerne i US-aktierne smittede af på de europæiske og danske aktier i ugen der gik. KFX-indekset gik på påskeferie onsdag med lav omsætning og en 0,7 procents stigning til indeks 290,94.

De mildere vinde fra USA kom især teknologiaktierne til gode. NKT steg 7,8 procent til 1220, GN steg 4,0 procent til kurs 90 og i-data steg hele 11,6 procent til 106 efter en 16 procents stigning i amerikanske Vitesse, som i-data har fået en aktiepost i som betaling for salget af Exbit.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs