MediaWatch

Fordoblet årsresultat fra Telia

Telia øgede koncernens nettoomsætning med godt fire procent til 54.064 millioner svenske kroner fra 52.121 millioner året før. Stigningen skyldes ifølge Telia en fortsat tilvækst i volumen. I løbet af året sænkede koncernen dets priser med seks procent.

EBITDA faldt med syv procent fra 14.059 til 13.087 millioner svenske kroner. Koncernen realiserede en kapitalgevinst på børsen i Stockholm på 6.020 millioner svenske kroner ved salget af majoritetsposten i Eniro. Årsresultatet blev på 12.006 millioner svenske kroner mod 5.946 millioner året før.

Telia meddeler desuden, at koncernen yderligere har forstærket dets position som mobiloperatør i Norden, hvor det er den eneste mobiloperatør med eget net og udbud af mobile tjenester i både Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs