MediaWatch

Ericsson tilbagekalder GPRS-telefon

Ifølge en talsmand for selskabet har man valgt at trække førsteudgaven af den nye telefon tilbage. Tilbagetrækningen sker dels på det svenske hjemmemarked og dels i to andre europæiske lande, skriver Dagens Næringsliv.

Fejlen, der har ramt standby-tiden, bevirker at der ikke er nær så meget standby på telefonen som oprindeligt annonceret. Ericsson, der på det seneste som alle andre aktører har mærket nedgangen i branchen samt det stigende pres fra konkurrenterne, ønsker ikke at udtale sig om de omkostninger, som er forbundet med tilbagetrækningen.

R520 regnes for selskabets til dato mest avancerede telefon og det må derfor tages for givet, at den svenske fremstiller har lidt et prestigetab på baggrund af tilbagetrækningen.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs