MediaWatch

ARF: Svensk og tysk på digitalt net

Der bør sikres en reel brugerindflydelse på sammensætningen af og programindholdet for det digitale sendenet, når danskernes fremtidige tv-landskab skal afgøres, siger hovedbestyrelsen i ARF ifølge Berlingske Tidende

- Både public service-stationer i Danmark og vore nabolande bør på forhånd sikres plads på nettet, siger forbundsformand Preben Sørensen, ARF. Forbundet vender sig også skarpt mod kulturministerens seneste udspil om at tillade flere reklamer samt reklamer inde i udsendelserne fra de kommercielle udsendelser.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs