MediaWatch

LO lukker Aktuelt

Ledelsen af A-Pressen, chefredaktør Anders Jerichow og bladets journalister kæmpede hårdt for bladets overlevelse. Men argumenterne prellede af på bestyrelsesmedlemmerne fra den danske fagbevægelse, der havde svært ved at acceptere fortsatte store tilskud til Aktuelt med den oplagsnedgang avisen har oplevet.

- Det har været fremme i medierne, at vi har været utilfredse med, at avisen ikke henvender sig til arbejderne. Men vi har fået de læsere, vi ville have - vi har bare ikke fået tilstrækkeligt mange af dem, sagde LO-formand Hans Jensen ifølge Aktuelt på et pressemøde torsdag.
Hans Jensen sagde også på pressemødet, at LO fortsat vil støtte medieaktiviteter. - Men vi vil kun støtte inden for en kortere og aftalt periode. Derefter skal mediet økonomisk set hvile i sig selv.

For en række øvrige selskaber under A-Pressen, NET-Produktion, NET-Medier og NET-Redaktionen, har LO besluttet, at der skal findes en varig løsning inden for en overskuelig fremtid. For ungdomsmagasinet Tjeck blev det besluttet at videreføre bladet uændret, da det giver overskud.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs