MediaWatch

Vækstfonden vil tredoble indsatsen

Tidligere har Vækstfonden ydet finansiering med omkring 300 millioner kroner om året. Ambitionen er nu at tredoble indsatsen, så fonden kan yde op til en milliard kroner, siger Vækstfondens nye direktør Christian Motzfeldt.

Samtidig vil fonden i fremtiden i højere grad samarbejde med venture-selskaber og med danske Business Angels, som fonden vil samle i Danish Business Angel Network (DBAN).

Introduktionen af nye produkter - især VækstKaution - var medvirkende til, at VækstFondens resultat og samlede aktiviteter blev højere i det forgangne år i forhold til 1999. Det ændrede produktmix er væsentlig årsag til, at resultatet i år 2000 blev et overskud på 45 millioner kroner mod et underskud på 175 millioner kroner i 1999.

VækstFondens samlede aktiviteter blev højere i 2000 med udlån/garantistillelse og tilsagn om egenkapitalinvesteringer på 577 millioner kroner mod 462 milloner kroner i 1999.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs