MediaWatch

Nasdaq op med 8,3 procent

De positive nyheder kom som lys for enden af tunnellen efter mange tørre tæsk til markedet i den stadige strøm af dårlige nyheder med bølger af afskedigelser og profitwarnings.

Teknologibarometret Nasdaq strøg 135,5 point - eller 8,3 procent i vejret til indeks 1774,30, hvilket gav en ende på de sidste tre børsdages fald på 201 point. Bluechips-indekset Dow Jones steg 4 procent - eller 376 point, svarende til 4 procent, til indeks 9.891.

Selv Yahoo levede op til sit navn og førte med en 23 procents stigning hele internetsektoren op. Den tidligere stærkt kritiske Lehman Brothers analytiker, Holly Becker, skrev i en note til sine klienter, at aktien efter at have ramt sit laveste i de sidste 52 uger tirsdag nu var faldet til et fornuftigt prisleje.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs