MediaWatch

DR på Viasats digital platform

DR oplyser, at aftalen omfatter DR 1, DR 2 og DR P1, DR P3 og DR Klassisk. Aftalen træder i kraft så snart satellit-transmissionen af DRs kanaler fra fem grader øst er etableret. Det forventes at ske kort efter påske.

Aftalen ligger i forlængelse af NorDig-aftalen, der sikrer en fælles overgang til digital TV i Norden. Underdirektør for Teknologi Paul Samsøe siger om aftalen: - Aftalen er resultatet af et længere forhandlingsforløb, og det er en stor glæde for DR at forhandlingerne nu har båret frugt.

Aftalen sikrer, at fremtidige digitale interaktive tjenester fra DR og andre indholdsleverandører, vil kunne anvendes af alle parabolbrugere.

DR-programmerne er desuden til rådighed på endnu en digital platform i det kommende mediebillede, således at licensbetalere får den ydelse de har betalt for, uanset hvilken distributør der vælges og hvilket modtagerudstyr der investeres i.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs