MediaWatch

DR på Viasats digital platform

DR oplyser, at aftalen omfatter DR 1, DR 2 og DR P1, DR P3 og DR Klassisk. Aftalen træder i kraft så snart satellit-transmissionen af DRs kanaler fra fem grader øst er etableret. Det forventes at ske kort efter påske.

Aftalen ligger i forlængelse af NorDig-aftalen, der sikrer en fælles overgang til digital TV i Norden. Underdirektør for Teknologi Paul Samsøe siger om aftalen: - Aftalen er resultatet af et længere forhandlingsforløb, og det er en stor glæde for DR at forhandlingerne nu har båret frugt.

Aftalen sikrer, at fremtidige digitale interaktive tjenester fra DR og andre indholdsleverandører, vil kunne anvendes af alle parabolbrugere.

DR-programmerne er desuden til rådighed på endnu en digital platform i det kommende mediebillede, således at licensbetalere får den ydelse de har betalt for, uanset hvilken distributør der vælges og hvilket modtagerudstyr der investeres i.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs