MediaWatch

Dansk topchef for Microsoft i Norden

Under Jens Mobergs ledelse har Microsoft Danmark haft konstant vækst i de sidste tre år, og omsætningen forventes at runde én milliard kroner i år. Han kommer i en periode til at være fungerende direktør for Microsoft i både Danmark og Sverige indtil en afløser er fundet i begge lande.

Microsofts nordiske hovedkvarter var tidligere placeret i Stockholm, men nyligt gennemførte omstruktureringer til en mere decentral organisation, gør det muligt for den nye direktør, Jens Moberg, at forblive i Danmark.

Den tidligere nordiske direktør - svenskeren Christian Lundberg - tiltræder en international stilling i Microsoft. Her skal han udvikle en ny intern organisation, der skal servicere kunder blandt store virksomheder.

Christian Lundberg får endvidere til opgave at udvikle samarbejdet mellem Microsoft og Accenture i Europa.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs