MediaWatch

Skæbnedag for Aktuelt

Avisen har de senere år fået omkring 60 millioner kroner årligt fra LO. Samtidig har oplaget kun været på 25.000 eksemplarer, ligesom der kun har været forholdsvis få læsere blandt medlemmerne af LO-forbundene. Det gør, at LO har svært ved at forsvare fortsatte tilskud til Aktuelts drift, skriver Politiken.

Der har været mange forslag fremme for at redde den 103 år gamle avis. Daværende chefredaktør Kresten Schultz Jørgensen foreslog at lade avisen udkomme udelukkende i weekenden.

Det har også været foreslået at fraflytte den dyre lokalitet ved Københavns havnefront. Endelig har der været planer om at lade avisen fortsætte som en ren internet-avis.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs