MediaWatch

Skæbnedag for Aktuelt

Avisen har de senere år fået omkring 60 millioner kroner årligt fra LO. Samtidig har oplaget kun været på 25.000 eksemplarer, ligesom der kun har været forholdsvis få læsere blandt medlemmerne af LO-forbundene. Det gør, at LO har svært ved at forsvare fortsatte tilskud til Aktuelts drift, skriver Politiken.

Der har været mange forslag fremme for at redde den 103 år gamle avis. Daværende chefredaktør Kresten Schultz Jørgensen foreslog at lade avisen udkomme udelukkende i weekenden.

Det har også været foreslået at fraflytte den dyre lokalitet ved Københavns havnefront. Endelig har der været planer om at lade avisen fortsætte som en ren internet-avis.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs