MediaWatch

Big Brother-konceptet udvikles

Fremtiden for Endemols programformater ligger i, at de kan hjælpe en TV-kanal med at vende seertallene i cirka 2 år via en dyr satsning, som sikrer at produktionen ses hver aften på det samme tidspunkt. Web-transmissionen er afgørende i denne forbindelse - seerloyalitet opbygges hurtigt via interaktiviteten

Ifølge Peter Bazalgette, kreativ direktør i Endemol Entertainment i Storbritannien, er den mest afgørende forudsætning for en succesfuld integration af et givent programformat på tværs af flere distributionsplatforme, at der er forståelse for forskellen imellem TV, web og tjenester som SMS og radio.

Big brother på TV leverer fortællingen, imens web transmissionen giver mulighed for at se på råbilleder - uredigerede, uforudsigelige. I fremtiden bliver SMS tjenester integreret i Endemols koncepter. For øjeblikket er Endemol i gang med konceptet StarMakers i samarbejde med Zomba Music i Holland.

Mere fra MediaWatch

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs