MediaWatch

ONdigital overvejer nyt navn

ONdigital vurderer at et nyt navn og brand vil gøre platformen i stand til at konkurrere mere optimalt med satellit-TV platformen BSkyB og kabel-TV selskaberne Telewest og NTL. Det er dog ingen hemmelighed, at det primært er Carlton og Granada, som ønsker navneskiftet, idet de samtidig har en intention om at udnytte ITV-navnet i den brede kommercielle markedsføring. En mulighed er således at omdøbe platformen til ITV Digital.

Det største problem i den sammenhæng er imidlertid, at ONdigital har anvendt et større tocifret millionbeløb på at slå ONdigital navnet fast i forbrugernes bevidsthed i de seneste 2 år. ONdigital har i dag over en million digitale kunder. Hovedkonkurrenten har over 5 millioner kunder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs