MediaWatch

AltaVista vælger Job-Index

Jobsøgemaskinerne i de 5 lande indeholder til sammen over 200.000 jobannoncer. Dermed overhaler Job-Index StepStone og JobPilot målt på antallet af jobannoncer. Job-Index er nu Europas største jobsøgemaskine målt på antallet af annoncer.

Job-Index scanner ikke bare virksomhedernes egne hjemmesider for stillinger men også andre jobdatabaser. Søgemaskinen giver således de jobsøgende et temmeligt omfattende overblik over alle de jobannoncer, der findes på internettet.

Til gengæld har de rivaliserende job-tjenester ikke altid været lige tilfredse med Job-Index' måde at indsamle stillingsopslagene.

Se AltaVista

Mere fra MediaWatch

Femina henter ny redaktør fra Berlingske

Digital nyhedsredaktør på Berlingske rykker til Femina, hvor hun bliver ny forsideredaktør og jourhavende som del af en journalistisk oprustning på aktualitetsstoffet på det Aller-ejede kvindebrand.

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Seneste nyt

Se flere jobs