MediaWatch

Nye kursdyk på Nasdaq

Teknologibarometret faldt 110,34 point til 1672,63 og tabte dermed hele 6,2 procent. Det gik heller ikke meget bedre i Dow Jones indekset, hvor 29 ud af de 30 bluechips-aktier endte i minus. Dow Jones indekset lukkede 3 procent og 262,62 point lavere i 9.485.

Med udsigt til mere af samme skuffe er bjørnen nu igen ved at banke på i bluechips-indekset. Yderligere fald til 9,378 vil bringe Dow Jones i bear-market territoriet, der karakteriseres af et fald på 20 procent eller mere fra et tidligere højdepunkt.

Investorerne spejder efter signaler der tyder på en ændring i de svage indtjeningstal, men hver dag synes at byde på nye indtjeningsadvarsler. En række profitwarnings fra blandt andet softwarevirksomhedene Inktomi og BroadVision, business to business internetselskabet Ariba og fiberoptikproducenten Harmonic fremkaldte massive kursfald.

Således faldt Inktomi 55 procent. BroadVison 34 procent. Og Ariba 32 procent. Der er udbredt forventning om at strømmen af profitwarnings vil fortsætte:

- Markedet leder efter en overbevisende grund til at købe og hver dag får markedet en overbevisende grund til at sælge, udtalte Peter Gottlieb, porteføljemanager hos First Albany til Reuters.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs