MediaWatch

Media.com fusionerer

Media.com er datterselskab af et af verdens største mediabureauer, Mediacom, og vil i forbindelse med fusionen skifte navn til Beyond Intercative. Det nye selskab vil få ansvaret for Mediacom's digitale aktiviteter i et globalt interaktivt media netværk.

Ruhne Fiala, administrerende direktør i Media.com siger til Mediawatch, at der ikke vil blive tale om nedskæringer i forbindelse med fusionen. - Vi er i dag blandt de største i Danmark og fusionen vil blot gøre os endnu større.

Fiala siger endvidere, at fusionen med Beyond Interactive vil udvikle selskabets i forvejen stærke produktportefølje progressivt. Samtidig åbner den op for en international ekspansion af Media.com's WebLab.

Beyond Interactive tilfører 266 millioner dollar i global Internet mediaspending. Mediacom har i forvejen godt 10 milliarder dollar. Det amerikanske selskab servicerer i dag nogle af de stærkeste brands i verden.

Herunder kan nævnes: Nokia, Virgin, Oracle, Nike, Procter & Gamble samt Glaxosmithkline. I Danmark er blandt andre Tele Danmark, SAS, TopDanmark og Realkredit Danmark på kundelisten.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs