MediaWatch

Dansk Magisterforening vælger Synkron

Synkrons content management system, Synkron.web®, giver ifølge Peter Kordt, direktør i Dansk Magisterforening, mulighed for på fleksibel vis at håndtere internet- og extranetløsninger i samme website. Netop extranettet var et ønske fra foreningen, idet man ville have et lukket miljø til medlemmerne, således at nogle informationer var tilgængelige for alle, mens andre kun kunne ses af medlemmer.

Creative Manager hos Synkron, Andreas Johannsen, oplyser, at han ikke kender til andre organisationer, der tilbyder sine medlemmer en sådan service og med løsningen til Dansk Magisterforening har man forsøgt at skabe et unikt univers for dets medlemmer.

I alt 30,000 medlemmer har via et individuelt password adgang til at hente relevante oplysninger på extranettet.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs