MediaWatch

Nokia-ordrer på samlebånd

Orange-aftalen indebærer, at Nokia skal levere UMTS-udstyr til France Telecom-selskaberne Iteneris i Frankrig og Orange i UK. Endelig skal Nokia være leverandør til det Orange-ejede MobilCom i Tyskland. Aftalerne har en værdi af 1,5 milliarder euro.

I går kunne Nokia offentliggøre en aftale med Hutchison i Storbritannien om at levere udstyr til UMTS-netværk. Nokia skal også levere UMTS-udstyr til Australiens største teleoperatør, Cable & Wireless Optus, samt et Tetra-netværk til Kina.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs