MediaWatch

Priceline fastholder forventninger

Ifølge Priceline vil det fastsatte proforma tab per aktie gældende for første kvartal fortsat ende på 5 til 7 cent. Resultatet er ekslusive reorganisering og særlige udgifter. Omsætningen ventes i samme periode at stige fra fjerde kvartal i sidste regnskab. Stigningen ventes at blive på mellem 15 og 20 procent.

For andet kvartal ventes en proforma fortjeneste på den operationelle drift. Omsætningen ventes i den forbindelse at stige med 10 til 15 procent i forhold til først kvartal.

Priceline vil meddele disse forventninger på en internetkonference senere i dag.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs