MediaWatch

Mail.com sælger ud til Net2Phone

Handlen ventes at indbringe selskabet et sted mellem 3 og 3,5 million dollar alt afhængig af om visse uafklarede aspekter bliver opfyldt, skriver AFX.

De to selskaber indgår samtidig en hosting alliance, der betyder, at Net2Phone vil betale Mail.com for at hoste e-mail bokse i minimum et år.

Mail.com's e-mail service har i dag godt 5 millioner aktive brugere og frasalget sker ifølge selskabet som et led i en strategi, der skal sætte mere fokus på dets erhvervskunder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs