MediaWatch

Amerikansk IT-gigant ind i Europa

Købet af det tyske IT-selskab, Systematics, sker ifølge EDS på baggrund af ønsket om at kombinere dets egen globale rækkevidde med det tyske selskabs regionale førerrolle. Administrerende direktør i EDS, Dick Brown, siger, at opkøbet understreger selskabet fokus på Europa, skriver Financial Times.

Handlen ventes at koste det amerikanske selskab 570 millioner dollar i et mix af kontanter og aktier. Fordelingen vil være på 430 millioner i kontanter og 140 millioner i aktier. EDS har ligeledes indgået en aftale med en række aktionærer om at købe 70 procent af Systematics aktier til kurs 27 dollar per aktie. Resten vil blive opkøbt til kurs 31 dollar.

Det Neuer Markt listede Systematics har speciale i system integration, forretningsmæssig planlægningsteknologi samt client relation management.

Selskabet havde sidste år en samlet omsætning på godt 570 millioner dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs