MediaWatch

Nokia sikrer sig ny milliardordre

Cable & Wireless Optus, Australiens næststørste mobilselskab, vil ifølge aftalen få hele Nokias end-to-end 3G løsning, der blandt andet omfatter områder som: applikationer, sikkerhed samt netværksstyring. Leveringen af Nokia's UltraSite basestation er allerede påbegyndt og udviklingen vil ske fra Nokia's GPRS kerne, som Optus allerede har i kommercielt brug.

Aftalen omfatter ligeledes fortsættelsen og udvidelsen af Nokia's 2G forhold, hvor selskabet i dag leverer infrastruktur til Optus.

Den samlede pris for handlen ventes at give Nokia 450 millioner dollar svarende til cirka 3,8 milliarder danske kroner over de næste syv år.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs