MediaWatch

Ravenholm Computing i solid vækst

Ravenholms resultat efter skat er godt ni millioner kroner, og virksomhedens adm. direktør Klaus Hansson vil ikke udelukke, at målet for 2001 - en omsætningsstigning på yderligere 12 procent, ligger inden for rækkevidde.

- Vi har nået vores treårs mål på mindre end et år, siger direktøren om 2000-regnskabet.

Ravenholm er én af landets 10 største softwareleverandører. Virksomheden har fra starten i 1985 udelukkende beskæftiget sig med sit kerneområde. I den periode har Ravenholm udviklet sig fra en traditionel katalogvirksomhed til et softwarehus, hvor kerneområderne ligger inden for salg og rådgivning af standard software, herunder en lang række licensprogrammer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs