MediaWatch

Danske nyhedsmedier i fælles net

Resultatet bliver, at nettet også kan bruges til at distribuere annoncer fra reklamebureauer og andre afsendere direkte og samtidig til aviser, ugeblade og ugeaviser. Det nye medienet sikrer, at Danmark IT-teknisk er blandt de mest avancerede nationer i verden på området, skriver Politiken.

Et medieudvalg under Statsministeriet anbefalede i 1996, at der blev opbygget et kommunikationsnet til de danske nyhedsmedier. Det er denne anbefaling, der nu omsættes til realiteter.

Ritzaus Medienet er et datterselskab af Ritzaus Bureau, som ejes af dagbladene i fællesskab. Medienettet har fået et ekstraordinært stort tilskud fra Dagspressens Finansieringsinstitut.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs