Konferencer: Marketing og PR online

MediaWatch

Konference-rækken starter i næste uge, hvor New Media Event står bag "Online Marketing 2001" med undertitlen "Trends & Strategies for Online Branding". Konferencen finder sted 5. og 6. april på Hotel Radisson Royal Copenhagen. Formålet med arrangementet er bl.a. at give deltagerne et balanceret billede af de strategier, der skal til for at skabe brand awareness online.

Den 24. og 25. april er der konference om "PR og informationsformidling på nettet". Konferencen, der er arrangeret af Mogensen & Lassen Kommunikation, foregår på Radisson SAS Scandinavia Hotel, København. Deltagerne kan her få inspiration til, hvordan de effektiviserer virksomhedens brug af nettet; hvordan man forvalter, organiserer og håndterer kommunikationen på nettet; samt eksempler på hvordan virksomheder bruger nettet i PR og informationsarbejdet.

15. og 16. maj arrangerer Confex en konference i Dansk Design Center i København. Titlen er "Branding & markedsføring i den nye medieverden". Her kan deltagerne bl.a. få svar på, hvordan streaming media og video-on-demand vil revolutionere medie- og reklamebranchen; hvor udviklingen inden for tv-mediet egentlig er på vej hen; og om man kan sammenligne målgrupper og antal seere inden for traditionel tv versus internet-tv.

Endelig arrangerer IBC Euroforum den 7. og 8 juni en konference i København om "PR & IR Online". På konferencen, der foregår på Radisson SAS Scandinavia Hotel, kan deltagerne bl.a. høre om, hvordan virksomheden kan styrke kontakten til interessenterne via Internettet og hvordan virksomhedens image styrkes gennem en samlet kommunikationsstrategi for PR og IR.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også