MediaWatch

Flere amerikanske fyringer hos ADC

ADC, der producerer teleudstyr, siger, at det er lavere efterspørgsel blandt tele-selskaberne, der presser selskabet til at fyre medarbejdere. ADC nedjusterede samtidig sine forventninger til indtjenings- og salg for andet kvartal i år, hvilket fik selskabets aktier til at droppe med 15 procent i New York. Det skriver Financial Times.

Modsat advarende røster om, at den amerikanske nedtur er ved at brede sig til Europa, siger ADC, at selskabet har større tillid til det internationale salg. I Europa, siger selskabet, er mange af de lokale teleselskaber stadig klar til at investere betragtelige summer.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs