MediaWatch

Flere amerikanske fyringer hos ADC

ADC, der producerer teleudstyr, siger, at det er lavere efterspørgsel blandt tele-selskaberne, der presser selskabet til at fyre medarbejdere. ADC nedjusterede samtidig sine forventninger til indtjenings- og salg for andet kvartal i år, hvilket fik selskabets aktier til at droppe med 15 procent i New York. Det skriver Financial Times.

Modsat advarende røster om, at den amerikanske nedtur er ved at brede sig til Europa, siger ADC, at selskabet har større tillid til det internationale salg. I Europa, siger selskabet, er mange af de lokale teleselskaber stadig klar til at investere betragtelige summer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs