MediaWatch

Doktor Online skærer ned i Danmark

Doktor Online, der er startet i Norge, vil reelt afvikle sin danske afdeling. Tjenesten fortsætter, men bliver fremover styret fra Norge. Selv om Doktor Online har fået en god modtagelse og mange brugere, er det ifølge Politiken ikke lykkedes for selskabet at skabe tilstrækkeligt med indtægter. Det har man nu taget konsekvensen af.

- En øget usikkerhed i annonce- og sponsormarkedet og en overetablering af sundhedsportaler i Danmark betyder, at vi mener det har lange udsigter til, at den danske tjeneste bliver lønsom, siger adm. direktør i Doktor Online, Monna Nordhagen.

Både Sundhedsministeriet og Apotekerforeningen har barslet med tanker om sundhedsportaler.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs