MediaWatch

DR websted om penge og privatøkonomi

Ideen er, at tilbyde helt almindelige danskere en enkel og let forståelig indføring i den ofte komplekse penge og økonomiverden. Fokus vil være rettet mod nyheder om blandt andet aktier og investeringsbeviser, samt opsparing i obligationer, pension, gældspleje og skat i relation til investeringer.

Pengejournalist Søren Verup siger til Mediawatch : - Vi ser det som vores opgave, at fortælle om komplekse ting i øjenhøjde og vi vil med vort nye tiltag samtidig søge at understøtte den fremvoksende danske aktiekultur.

Webstedet vil udover de ovennævnte nyheder indeholde aktuelle aktiekurser, brevkasse, ugens aktietip, pengeordbog, pengespil, valutakurser, risikovillighedstest, gode links samt en klumme af Hans V. Bischoff.

DR har i forvejen lignende tiltag i form af radiomagasinet Ajour og TV-programmet Pengemagasinet.

En sammenkobling mellem webstedet og DR's morgen TV-flade er under overvejelse, men der er endnu intet konkret udspil på bordet.

Det nye websted kan besøges på : www.dr.dk/penge.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs