Mange nye dot-com kollaps

MediaWatch

Undersøgelsen, hvis formål er at vurdere kontorudlejnings-situationen i området, er udarbejdet af rådgivningsfirmaet Rosen Consulting Group for ejendomsadministration selskabet Cushman & Wakefield. Forudsigelserne om de mange lukninger baserer Rosen Consulting Group delvist på 150 børsnoterede Internet firmaers nuværende og budgetterede indtjeninger samt næsten 1.000 kontorudlejningskontrakter, skriver Wall Street Journal.

Kollapset i dot-com branchen i San Francisco kommer til at betyde at yderligere 30.000 mennesker vil miste deres job og omkring fire millioner kvadratmeter kontorer vil blive ledige.

Rosen Consulting estimerer at omkring 150.000 personer var beskæftiget i dot-com branchen i kystområdet i begyndelsen af forrige år. 22.000 af disse jobs er allerede blevet nedlagt siden da.

Stephen Levy, der er director for Center for vedvarende studier af den californiske økonomi i Palo Alto, tror på at de dot-com firmaerne, der ikke går under, vil få vækst og fremgang og i sidste ende vil der komme mange nye software og computer stillinger, hvoraf dot-com stillingerne kun udgør en mindre del.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også