MediaWatch

Novell's topchef til Google

Eric Schmidt fortsætter som formand hos Novell, mens en af Google-stifterne, Larry Page, fortsætter som øverste chef for søgemaskine-selskabet. Schmidt vil samtidig investere i Google, der får flere og flere brugere over hele verden, skriver SiliconValleyNews.

- Der er relativt få selskaber som Google i branchen, siger han om sine planer.

Eric Schmidt forlader et selskab, der har været under pres igennem længere tid, men som under Schmidt oplevede en kort opblomstring. Konkurrence fra Microsoft og producenter med Linux-baserede produkter fortsatte dog med at stjæle markedsandele fra Novell, hvis aktier faldt fra 43 dollar per stk. i februar 2000 til lidt over fem dollar i går, mandag.

Novell annoncerede den 13. marts overtagelsen af Cambridge Technology Partners. Ny chef for det kombinerede selskab bliver tidligere Cambridge-chef Jack Messman.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs