MediaWatch

Skidt år for 24/7

Indtjeningen i fjerde kvartal blev mindre end forventet og virksomheden så sig nødsaget til at nedskrive de immaterielle aktiver med en halv milliard dollars. Det NASDAQ-noterede firma kommer ud af året med et samlet underskud på næsten 800 millioner dollars.

Virksomheden skriver i en pressemeddelelse, at de er ramt af den generelle nedtur for IT-orienterede virksomheder. Med mange dotcom-selskabers bortgang er et væsentligt kundeunderlag forsvundet.

Samtidig tager det længere tid end forventet at få de traditionelle firmaer til at bruge on-line annonceringsformen.

24/7 Media har i årets løb været på virksomhedsopkøb. Betalingen er sket med aktier, der løbende er faldet i værdi. Senest som følge af, at 24/7 Media har set sig nødsaget til at nedskrive på goodwill og andre immaterielle aktiver i de opkøbte virksomheder.

Virksomhedens ledelse oplyser, at de aktivt overvejer forskellige strategiske og finansielle muligheder for at forbedre firmaets likvide situation.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs