MediaWatch

Mobilix varsler prisfald

Etableringen af den sidste del af Mobilix' backbone net betyder, at størstedelen af Danmarks erhvervsvirksomheder nu ligger inden for bekvem rækkevidde. Mobilix sænker derfor priserne på Internet produkter i kapacitetsområdet fra 1Mb/s til 10 Mb/s til disse virksomheder med mere end 30 procent.

- Alle virksomheder i nærheden af Mobilix' tilslutningssteder til backbone-nettet kan spare mange penge, siger Marian Müller, Senior Product Manager. Vores tilslutningssteder ligger først og fremmest i og omkring "store H,", d.v.s. den lodrette line fra Sjællands Østkyst over Sjælland og Fyn til en linie langs Jyllands Østkyst. Men også i erhvervstunge områder uden for "store H" er Mobilix til stede.
Mobilix har samtidigt omdøbt de største Internet-løsning til Mobilix Netport Pro, som henvender sig til større virksomheder. I produktspektrets andet yderpunkt finder man Mobilix Netport Solo, som henvender sig til de små virksomheder, hvis behov kan dækkes med en ISDN opkobling.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs