MediaWatch

Motorola fyrer 4.000

Verdens andenstørste producent af mobiltelefoner er tvunget til at skære ned, efter at den reducerede væksttakt i økonomien har ramt efterspørgslen inden for det konjunkturfølsomme segment. Det har udløst økonomiske problemer og nedgang i kursværdien for en række producenter, og altså nu også Motorola, skriver norske Nettavisen.

- Motorola tager hårde men nødvendige strategiske beslutninger for at forblive konkurrencedygtige i en nedkølet økonomi. Beklageligvis har det været nødvendigt med en nedskæring af bemandingen for at forbedre de finansielle resultater, siger topchefen i Motorola Networks Sector, Edward D. Breen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs