MediaWatch

Microsoft i ny mobilsamarbejde

Microsoft præsenterede det nye partnerskab på årets CeBIT messe. Partnerskabet indebærer at Siemens skal udvikle programmer til fremtidens mobiltelefoner og lommecomputere baseret på Microsofts mobile .NET platform, skriver AFX News.

Partnerskabet mellem de tre selskaber vil udvikle mobile business løsninger for professionelle samt mobile planlægningsløsninger. Microsoft og T-Mobil har aftalt i fællesskab at udvikle individuelt tilpassede online mobile tjenester til smartphone og lommecomputer brugere.

Ifølge Microsofts vice president for dets mobile gruppe, Juha Christensen, er Microsofts motiv med samarbejdet at forbedre selskabets position på det europæiske marked, så det er forberedt på at regionen introducerer de nye UMTS netværk.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Nent tager navneskifte til Viaplay

Nordic Entertainment Group hedder fremover Viaplay Group. Det skal sende klart signal om, at medieselskabet har fokus skåret knivskarpt mod streamingfremtiden.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs