MediaWatch

Google stormer frem i Norden

Fra september sidste år til februar i år er antallet af unikke besøgende på Google i Norden steget med 122 procent fra 209.346 til 463.826, viser en analyse fra Nielsen//NetRatings. Finnerne er mest begejstrede. Her besøgte 176.005 forskellige Internet-brugere www.google.com i februar måned i år - og det på trods af, at Finland har det mindste aktive Internet univers.

- Yahoo!'s valg af Google som alternativ søgemaskine er sikkert den primære årsag til den store stigning i antal besøgende. Det viser med al tydelighed værdien af, at blive associeret med et stærkt brand på nettet, siger Simon Svegaard, salgs- og marketingdirektør og ansvarlig for Nielsen//NetRatings.

Finnerne er også dem, der gennemsnitligt bruger mest tid på www.google.com, hvor Danmark og Sverige ligger på cirka samme om end lidt lavere niveau. Nordmændene bruger markant kortere tid end danskerne, svenskerne og finnerne.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs