MediaWatch

KiSS' satellit-modemmer til Tyskland

Aftalen med DeTeSat, et datterselskab til Deutsche Telekom, betyder, at KiSS skal levere sit Satdem-modem til DeTeSats kunder i Europa, i første omgang særligt i lande som Tyskland og Italien.

Modemmet gør det muligt at modtage digitale signaler, herunder high speed-internet, via satellit. Det retter sig særligt mod områder uden for byerne, hvor der ikke er mulighed for ADSL.

DeTeSat begynder at tilbyde sine kunder den nye service 1. maj, fortæller Bo Lustrup, KiSS Technology. KiSS er blevet udvalgt som ny DeTeSat-leverandør blandt 12 andre firmaer. Selskabets digitale satellit-modemmer produceres hos MemoryCard i Århus.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs