MediaWatch

Nye TV-kanaler i Sverige

Meddelelsen ventes at blive givet i forbindelse med, at den svenske regering fremlægger sit oplæg til de kommende års politik på TV- og radioområdet. Hvis regeringen beslutter sig for at frigive yderligere to multiplekser betyder det, at den jordbaserede platform i Sverige kommer op på at distribuere i alt 24 TV-kanaler.

I dag er antallet 18 kanaler. Der forlyder endnu ikke noget om, hvilke TV-stationer der vil blive tildelt de yderligere 6 kanalpladser.

Samtidig med at der planlægges en introduktion af nye TV-kanaler, er Teracom også i færd med at udbygge det digitale sendenet, idet målet er at kunne opnå en dækningsgrad på 85 procent af de svenske husstande inden udgangen af dette år.

Det svenske digitale sendenet blev lanceret i 1999, og det vurderes at have omkring 50.000 digital-TV kunder.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs