MediaWatch

GN-formand til Årets IT-virksomhed

Han skal hjælpe med at internationalisere softwarehuset, der sidste år blev kåret som Årets Vækstvirksomhed af Børsens Nyhedsmagasin og som Årets IT-virksomhed af Computerworld.

Niels B. Christiansen har været administrerende direktør for milliardforetagendet GN Netcom i godt et år, og kan allerede - trods sine kun 34 år - bygge på en succesrig international karriere.

Danware forventer at blive børsnoteret i løbet af i år. - Danwares nuværende situation er meget lig den, som GN Netcom var i for fem år siden. Virksomheden sidder med markedets førende produkt, men mangler det sidste til at blive en stor international spiller.

Jeg vil bruge min erfaring til at føre Danware til en position som en af markedets førende udbydere - ligesom det er sket i GN Netcom, siger Niels B. Christiansen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs