MediaWatch

Siemens og Alcatel i Kina-aftaler

Siemens skal udbygge den mobile netværksstruktur for kinesiske virksomheder, der har brug for mere fart på internetforbindelsen. Aftalen, til en værdi af 250 millioner dollar skal føre GSM-netværket ind i Shanghai-regionen og udbygge netværket med GPRS-teknologi, skriver Wall Street Journal.

Også Alcatel har fået en stor ordre i Kina. Selskabet skal forsyne Kinas dominerende teleoperatør China Telecommmunications Corp. med mere end 50 procent af det udstyr, som teleselskabet har brug for til at udbygge sine bredbåndsinternet-forbindelser. Aftalen, der løber over flere år, har en værdi på 70 og 225 millioner dollar.

Parterne forventes ligeledes at underskrive en aftale om udbygning af mobil netværksstruktur til en værdi af 180 millioner dollar. Så sent som i sidste uge underskrev Alcatel en aftale med Chungwa Telecom på Taiwan - en aftale, der forventes at have en værdi af 220 millioner dollar.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs