MediaWatch

2M sælger ud i SimCorp

Ifølge Michael Mathiesen, administrerende direktør i 2M Invest, sker frasalget som en naturlig konsekvens af selskabet politik om ikke på sigt at eje børsnoterede aktier i selskaber, der til fulde har bevist en professionel markedsmæssig og teknologisk kompetence.

Salgsprisen med fradrag af omkostninger bevirker en realiseret gevinst på 45,5 millioner kroner før skat i regnskabet for 2001.

2M Invest, der ved salget har reduceret sin ejerandel fra 17,7 procent til 15,1 procent, er fortsat Simcorp største enkeltaktionær.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs