MediaWatch

Nokia satser på 3G i 2003

Firmaet begynder at teste sine egne netværk og systemer i starten af 2002, og man regner med at kunne servicere de første kunder i slutningen af samme år. For at nå det mål har Nokia indgået aftaler med 15-16 televirksomheder.

Nokia har for øjeblikket 33 procent, og satser på at sikre sig 40 procent, af verdensmarkedet for mobil kommunikation, skriver cnet.com.

Dette skal blandt andet opnås ved hjælp af en agresiv strategi inden for tredjegenerations teknologien, der skulle blive så hurtigt at det er muligt at sende video, musik samt andre former for digitale filer gennem luften.

Det amerikanske teleselskab Sprint er også i gang med at udbygge netværker der understøtter teknologien, selvom mange andre konkurrenter tøver med at kaste sig ud i alt for store projekter.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt. Tillidsrepræsentant kalder det en god nyhed, at der er sket færre reelle afskedigelser blandt journalisterne, end der var lagt op til.

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs