MediaWatch

Nokia satser på 3G i 2003

Firmaet begynder at teste sine egne netværk og systemer i starten af 2002, og man regner med at kunne servicere de første kunder i slutningen af samme år. For at nå det mål har Nokia indgået aftaler med 15-16 televirksomheder.

Nokia har for øjeblikket 33 procent, og satser på at sikre sig 40 procent, af verdensmarkedet for mobil kommunikation, skriver cnet.com.

Dette skal blandt andet opnås ved hjælp af en agresiv strategi inden for tredjegenerations teknologien, der skulle blive så hurtigt at det er muligt at sende video, musik samt andre former for digitale filer gennem luften.

Det amerikanske teleselskab Sprint er også i gang med at udbygge netværker der understøtter teknologien, selvom mange andre konkurrenter tøver med at kaste sig ud i alt for store projekter.

Mere fra MediaWatch

Femina henter ny redaktør fra Berlingske

Digital nyhedsredaktør på Berlingske rykker til Femina, hvor hun bliver ny forsideredaktør og jourhavende som del af en journalistisk oprustning på aktualitetsstoffet på det Aller-ejede kvindebrand.

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Seneste nyt

Se flere jobs