MediaWatch

Ny GameBoy lanceret i Japan

Den nye maskine har en 50 procent større skærm end forgængeren, og praler med en 32-bit processor, der gør den lige så stærk som den første PlayStation, og så koster den cirka 600 kroner, skriver Cnet.com.

Det vil være muligt at downloade spil over mobiltelefoner med den nye maskine, samt at linke med den stationære GameCube, som kommer på markedet senere på året. Ved lanceringen af spillemaskinen var der 25 nye titler, der understøttede den.

Firmaet rundede sidste år 100 millioner solgte enheder af forgængerne GameBoy og GameBoy Color, og forventer at have solgt 1,1 millioner enheder af den nye maskine inden udgangen af marts. Til næste forår skulle tallet være 24 millioner, hvilket analytikere mener er et realistisk tal på grund af den manglende konkurrence.

GameBoy satser på den billige og simple løsning for spillekonsoler, modsat for eksempel Sony, hvis nye PS2 koster næsten 4.000 kroner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs