MediaWatch

Valtech på jysk

Opkøbet af den århusianske virksomhed, IQS, giver Valtech eget kontor i Jylland og dette er ifølge administrerende direktør i Valtech A/S, Henrik Haagen, et strategisk vigtigt træk i forhold til konkurrenter som Framfab og Icon Medialab. - Vi viser, vi går mod strømmen og opkøber i en tid hvor vores konkurrenter skærer ned. Derudover vil vi gerne have en andel i det jyske marked, som vi synes tegner spændende, siger Haagen til Mediawatch.

IQS vil fremover indgå som del af Valtechs nuværende serviceudbud, der spænder over : webdesign, IT-integration samt management konsulenttjenester.

IQS leverer i dag kvalitetsmåling samt styring til 30 af Danmarks 40 største butikskæder og administrerende direktør, John Schønberg forklarer, at selskabet fremover vil benytte sig af en trestrenget strategi. Denne skal blandt andet bevirke at IQS bliver Valtechs spydspids i Jylland, samt at det skal levere produktudvikling samt IT-produkter til detailhandelen for Valtech i såvel Danmark som udlandet.

Valtech ønsker ikke at oplyse de finansielle betingelser i forbindelse med overtagelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs