MediaWatch

Ted Turner træt af wrestling

Derfor stopper selskabet nu med at sende World Championship Wrestling, WCW. Samtidig er Turner Broadcasting System, som er en del af AOL Time Warner, på udkig efter en køber til programkonceptet, som har kørt på tv i snart 30 år.

WCW's konkurrent, World Wrestling Federation skulle være blandt de interesserede købere, skriver Vision.se. En anden mulig køber er selskabet Fusient Media Ventures, som tidligere har vist interesse for det hårdtslående bryde-cirkus.

Turner-kanalerne vil fremover vise spillefilm på de kanaler, der piller wrestling af programfladen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs