MediaWatch

SystemForum standser betalinger

Ifølge en meddelelse til Københavns Fondsbørs er det problemer i forbindelse med afsætningen af faktureringssystemet, eFaktura, at selskabets finansielle problemer er opstået.

Den oprindelige plan var, at få det nye system hurtigst muligt på markedet, men ønsket om flere moduler fra de involverede banker, 142 i alt med Danske Bank og Unibank i spidsen, forsinkede lanceringen til den 27. december sidste år.

SystemForums årsregnskab for 2000 er nu blevet udskudt flere gange og ifølge selskabet selv, kan det grundet en "going concern betragtning" ikke aflægges.

I henhold til selskabet egne oplysninger har det i øjeblikket en bankgæld på 9 millioner kroner samt en nettogæld på godt 50 millioner kroner.

Betalingsstandsningen skal give selskabet ro til at foretage en omorganisering, samt en vurdering om hvorvidt et salg kan komme på tale.

Al handel med selskabets aktie blev suspenderet klokken 11.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs