MediaWatch

SystemForum standser betalinger

Ifølge en meddelelse til Københavns Fondsbørs er det problemer i forbindelse med afsætningen af faktureringssystemet, eFaktura, at selskabets finansielle problemer er opstået.

Den oprindelige plan var, at få det nye system hurtigst muligt på markedet, men ønsket om flere moduler fra de involverede banker, 142 i alt med Danske Bank og Unibank i spidsen, forsinkede lanceringen til den 27. december sidste år.

SystemForums årsregnskab for 2000 er nu blevet udskudt flere gange og ifølge selskabet selv, kan det grundet en "going concern betragtning" ikke aflægges.

I henhold til selskabet egne oplysninger har det i øjeblikket en bankgæld på 9 millioner kroner samt en nettogæld på godt 50 millioner kroner.

Betalingsstandsningen skal give selskabet ro til at foretage en omorganisering, samt en vurdering om hvorvidt et salg kan komme på tale.

Al handel med selskabets aktie blev suspenderet klokken 11.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs