MediaWatch

TvDanmark1 bidrager til SBS-tab

TV-kanalerne går dårligere end forventet, og blandt andet lanceringen af TvDanmark1 kostede dyrt, mens resultatet for både radio og nye medier er forbedret. Ifølge SBS' direktør og bestyrelsesformand Harry Sloan vokser selskabet imidlertid hurtigere end konkurrenterne, skriver Vision.

SBS omsatte for 4,3 milliarder kroner i 2000 sammenlignet med 4,1 milliarder kroner i 1999. Nettotabet blev på 800 millioner kroner, mod 430 millioner i 1999.

Harry Sloan understreger i helårsrapporten, at selskabet vokser hurtigere end konkurrenterne både i USA og Europa. Han lover fortsat vækst og øget styring af omkostningerne.

Mere fra MediaWatch

Staten skal betale mere til medieområdet i ny medieaftale

Mens der bliver hentet penge i udløbet af 24syvs sendetilladelse og fald i public service-puljen, vil staten øge udgifterne til bl.a. DR, lokalaviser og søgbarheden af DR’s arkiver. Få overblik over økonomien i det nye medieforlig her.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs